TÄVLING IMORGON



Regnmys

Jag är ensam hemma och myser! Ösregnar ute och jag sitter i sängen med massor med kuddar och tittar på OC och äter vanlijglass! Perfekt fredag, den behövdes verkligeeeen!


XOUILOX

Skitunderbar och härlig dag idag! Sol, varmt och härligt vårregn. Fortfarande varmt ute fast det regna, underbart! Och det är jättegrönt, på bara på några dagar har det blivit sååå grönt på träden och på buskarna! Så fint och underbart. Våren är så underbar, synd att den är så kort. 

Har varit jätteglad hela dagen, för allt har gått så himla bra! Fått mycket plugg gjort och dansat med skollaget, awesome! + att det är fredag, wooho. Undra vad man ska hitta på ikväll! 

Såhär såg jag ut idag:


Dansdansdans

Hejhejhej. Känner att bloggen är lite trist, men det enda jag gör är går i skolan, dansar, jobbar, dansar och pluggar typ. Dansar i skolan så ofta jag kan nu och efter skolan så ofta jag kan! Vilket oftast blir minst en gång per dag. Jag är död, min kropp är död, men jag ÄLSKAR det! I helgen har vi tävling, woohoo! 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta, så sjukt hungrig! Skönt med sovmorgon till halv 12 imorgon! Yey. Godnatt på er fina. 

AttentionCrew dansar på hiphop kväll


En film från hela kvällen på HIPHOP 4 CHARITY för 2 veckor sedan. AttentionCrew ser ni vid 0:44 typ. Förhoppningsvis kommer det en längre video på bara oss senare. Tack till Avand som har filmat och redigerat! 

Who's laughing now?

Träääning ikväll, måste hitta på något till tisdag då vi ska uppträda på Fryshuset i Stockholm! Är ganska arg på mig själv för att jag har fått ont i mitt lår igen.... Fml. Inte bra, inte bra, inte alls bra! Vet att jag borde vila nu egentligen men det kan jag inte. Tävling på söndag och uppträdande på tisdag och därefter massa annat som uppvisning på Stadsteatern och SLAGET. Funkar inte att vila nu. Helvete lår! 

Hade engelska nationella idag, alla delar klara nu. Asskönt! På ett sätt är nationella jobbigt men man slipper annat plugg i de ämnena så det är skönt! Det enda positiva med det. Annars har det varit en vanlig dag i skolan med lektioner och dans. 

Glada efter lyckliga dansevent. 

Ohohoh



Jag har en sådan hemsk och fruktansvärd träningsvärk i mina armar!!! Kan knappt lyfta upp dem hahah. Gjorde 120 dips på träningen igår.. ajajaj! Men träningen igår var sjukt kul! Övning till show. 
Dansen idag gick bra, körde bara en timme för att sedan cykla till jobbet och hämta pojkarna på dagis. 
Nu har jag varit hemma i några timmar och tagit det lugnt framför OC, älskar OC!!


SLAGET 2012

Ledig idag! Skitskönt! Vakna nyss, men ska iväg till skolan senare iallafall för att dansa med danslaget. 3 veckor kvar till Slaget nu! Hörde av min kompis på Fyris att de vann paintballen igår.. Men vi måste vinna slaget!!!! ASTAGGAD!


00:04

Vilken lång och hård dag haha. Dansat 2 timmar efter skolan med skolans danslag och sedan 2 timmar ikväll på breakingkurs. Med min förkylning.. Inte bra! Men måste träna, ligger efter i planeringen.
Har jobbat för AttentionCrew hela dagen. Mailat, kontaktat folk, sökt upp massa saker osv. Framtiden ser ljus ut! Mycket på gång nu. Men kolla in http://attentioncrew.webblogg.se/. Där kommer det upp all info om oss för jag skriver om allt som hände crewet där! Bara att kika in varje dag och kolla om något nytt är på gång.


Godnatt!



Mysig söndag, med ärenden med mamma, 2-årskalas för Victor (familjen jag jobbar för) och lite söndagsträning hos Alex. Blev inte så mycket träning men annat dansjobb som måste göras. Mail och låtfix!

Businessdress



85-årskalas

Mormor fyllde 85 år i förrgår så idag var det storkalas hemma hos henne, och då menar jag verkligen storkalas! Det kom nog runt 30-40 pers som ville gratta och äta paj och tårta. Min familj och min morbrors familj fick jobba i köket hela dagen, haha! Det var helt okej. Dock rätt tråkiga tanter och gubbar, haha så jobbigt med släktträff med släkt man aldrig träffar och som man inte vet vilka det är, så ska man hälsa och jag vet aldrig hur jag ska hälsa. Krama eller skaka hand??? AWKWARD! Kramades i början men de blev typ förvånade hahah så då skaka jag hand istället. 
Jaja, det var i alla fall roligt att se mormor så glad och att så många kom och grattade henne!!! 




Vår och sol

Två töntbilder från första maj.. Hahah! VÅREN OCH VÄRMEN KOM PÅ RIKTIGT! Solade med Alex och njöt av sol, värme och vår! 




Rullsand 2011

Saknar som sagt sommaren, så passar på att langa upp ett par underbara bilder från min och Alex underbara campingtrip i somras. Till underbara Rullsand, tälta i en vecka. Hahha, det är en vecka jag aldrig kommer att glömma. Så rolig och så .. otippad! 



Asså fan.. Vi har typ 600 bilder från den veckan men det är inte många alls som jag kan lägga upp här. Alldeles för fula, för nakna, för vågade, för pinsamma och för spårade bilder! Hahah, men det är riktigt roande att kolla på! 

Förkyld

Förkyld.. Snorat och nyst hela dagen, usch usch! Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa med mami. Det är en film på 3:an klockan 20:00 som hon ville se, så vi ska se den tsm och äta godis. Mums! 

Känns verkligen inte som fredag idag eftersom vi bara gått i skolan 2 dagar den här veckan. Men skitskönt att det är fredag, wiihoo! Imorgon ska mormor ha 85-års kalas och på kvällen ska jag jobba. Riktigt chill för barnen kommer sova den mesta tiden då jag är där så då kan jag passa på att plugga och titta på tv typ! Men ändå tjäna pengar, det bästa!! 

Var på genomfarten och myste med Emma och Ullis efter skolan! Sedan fick jag cykla hem i regn och rinnande näsa, blä. 




Gotland 2011

Fan jag saknar sommaren! Kollade igenom bilder från Gotland i somras, ååh, så härlig vecka med Erica!! 




We die young

Igår mådde jag verkligen konstigt! Hade så sjukt fruktansvärt ont i huvudet hela dagen och det blev bara värre och värre till kvällen. Hwlt tung och hängig i hela kroppen. Så jag totaldäckade vid 9 tiden och vaknade tolv timmar senare! Sjukt. Mår bättre idag men inte helt perfekt. Ska i alla fall inte jobba idag, skönt! 


Bild från i somras, innan URF



Ledig onsdag

Godmorgon!
Ledig från skolan idag, men vi har Operation Dagsverke så jag städar för fullt här hemma och sen ska jag åka och jobba hos barnen. Så helt ledig är jag inte hehe. Tog en liten paus nu för att äta lunch... Så lat jag är, orkade bara värma på spagetti och ingenting till. Inte supergott. Men det funkar! 




Valborgfirande

Heej på er! 
Igår var det Valborg och nu är våren här på riktigt! Underbart. Jag och Alex jobbade först halva dagen, storstädning i en lägenhet. Sedan mötte vi upp Anton och Anton på stan och gick runt lite. Men jag hatar att vara i stan under Valborg, fööör mycket folk men framför allt för mycket äckligt folk som är packade och äckliga och som stinker.. Fyfan. Så vi åkte till Gränby C och åt lite och sedan till tivolit en snabbis, tradition nu! Varje gång "popexpressen" en gång, hahah, det är som en flummaskin! 

Sen åkte jag och Alex hem och somnade nästan, så trötta och huvudvärk och allt möjligt. Men efter en timme började vi med maten och sen kom Anton och Anton. Vi åt, spelade kort och kubb och så vidare. Mysigt! Efter det däckade jag och Alex! 




RSS 2.0