Start på påsklovet

Påsklovet är här, jätteskönt!
Just nu sitter jag hemma hos Alex. Vi ska beställa hem mat, släcka ner under Earth Hour och ha hemmaspa med fotbad, ansiktmask och massage. Jättemysigt. Har degat hela dagen idag hemma hos mig, ätit pannkakor och bara legat och myst i sängen.
Igår uppträdde vi på Grand och det gick bra!! Det var dock inte så mycket publik.. Uppsalafolket är så tråkigt. Nästan aldrig folk som kommer på event här i denna döda stad, boring!
Mamma och pappa är borta hela veckan så jag och brorsan har huset för oss själva, riktigt härligt!


Uppdatering angående AttentionCrew

Mycket som händer för AttentionCrew nu. Uppträdande, tävling (vi vann och gick vidare!!!), med i tidningen och uppträdande igen imorgon! Wohooo. Så jag är superduperdunder glad.
Imorgon är det även lov, gud vad skönt och behövligt! Älskar påsklov. Och vet ni vad? Nu är det endast 10 veckor kvar till sommarlov!!


Till stan

Ska strax åka ner på stan med Erica! Mysigt. Och ikväll blir det träning som vanligt, woho! Får klämma in lite plugg däremellan.

Lördagsträning

Var hemma hos Alex ikväll. Firade hennes bror David lite som har fyllt 20 år med mat och tårta.
Sedan fixade jag och Alex vår låt som vi ska köra till hela nästa helg. Sedan ner till salen och satte lite nya steg. Imorgon blir det tränatränaträna, men måste ta det lugnt med halsen!
Gamla bilder när vi tränar.


Släktfest

Mår bättre idag! Ska på lite släktfest i eftermiddag, min faster från Norrland har kommit ner. Ska bli roligt att träffa henne igen!! 
Ikväll måste jag och Alex "träna" (blir inte så mycket träning för mig. Men vi ska gå igenom steg och bygga på vidare osv.) för att hela nästa helg är det uppvisning och tävling! Fullspockad helg, härligt!
En bild på mig från förra året tror jag, jag var väldigt mörkhårig iallafall.


Koh Lanta

Thailand känns som en dröm, långt långt borta.




Saknar sommarlov och längtar efter nästa



Sjuk

Mår inte särskilt bra alls.. Ligger hemma och är sjuk idag. Legat i sängen och läst hela dagen typ. Finns inte så mycket att göra när man är sjuk. Borde plugga lite nu.
Här kommer en bild på mig och Alex från något dansevent i vintras.

Onsdag

Hej! Jag har typ haft fullt upp med allt de senaste veckorna och har inte haft någon lust alls att blogga.
Dansen, jobben, skolan och vännerna tar upp mycket tid. Men det är roligt också, men jobbigt det med. Har nu blivit sjuk.. Känt mig hängig i flera dagar men jag hoppas att det snart är över. Tror jag måste ta det lite lugnare, och vila mer. Ingen träning idag pågrund av sjukdom.. Fan det är illa. Missar nästan aldrig en träning, men det var väl lika bra idag.
Det går annars bra för dansen och mindre bra i skolan.. Menmen. Jobbet går bra, måste tjäna pengar som smör om sommaren ska bli som jag vill! ÅH JAG HOPPAS VERKLIGEN.
Nu ska jag titta på film eller läsa en bok eller något. Iallafall något vilande.. Alla tjatar att jag måste vila mer. Men det är ju rätt skönt det också, men bara ibland!

Rebecca and Fiona

REBECCA & FIONA IKVÄLL!! TAGGAR


RSS 2.0