Gaga



Grym bild på grymma Gaga. 
Dansen gick bra idag, dock gjorde vi inte så mycket på det vi skulle..
Hehe. Jobbade på workshopen och lite på en ny koreogarfi, haha. 
Men kul var det iallafall. Var ett par dagar sen jag träffade Alex, 
saknat vår underbara, oslagbara humor. Hhahaha! 
I helgen blir det helhelg i stockholm, fett dunder. Battle, jam, dans, shopping.
Inspiration!! Och träffa gamla breakvänner, vissa som jag inte träffat sen i somras. 
Ska bli riktigt riktigt roligt, längtar som in i tusan.



12


December är absolut min favoritmånad, även fast jag älskar våren och sommaren mer än vintern. 
Men decembermånad är typ.. magisk! vacker, underbar. Det har jag alltid tyckt!


Dance on the beach



Sjukt fina bilder! Iiih! 
Ikväll ska jag dansa så jääävla hårt!!!!! 4 timmar extremt effektiv träning måste det bli! 
Allt börjar närma sig nu... Och vi ligger lite efter. Gah, köttaköttakötta!



If you can imagine it, you can achieve it. If you can dream it, you can become it.

Citatet är så sant! Jag läste det på en tavla här om dagen och kommer alltid att minnas det. Så fint! Så ska jag tänka varje gång jag står inför en utmaning.

45



Snabba puckar, måste byta om till baletten! Pluggat samhäll tsm med Emma och Erica idag. Värt, men ganska tråkigt. Dock blir det sååå mycket roligare med bra sällskap och fika på storken!


Snö

En underbar dag! 
Igår kväll kunde varken jag eller mami sova, så vi satt uppe sent och kollade på romantisk julfilm, Love Actually. Har sett filmen många gånger, men den är så härlig! 
Det blev inte särskilt mycket sömn inatt så skönt med ledighet imorgon! 

Idag, först och främst - Snön låg kvar!!! ihhh :D Överlycklig, så himla julmysigt nu. Julpyntat i skolan med julbelysning på granen ute och julgran inne i entren! Fett rolig dag, skrattskratt. 
Innan träningen åkte jag och mamma först till IKEA för att handla stearinljus och sen till Gränby Centrum för att mamma skulle kolla på lite saker. Sedan breakträning, var riktigt trött men det var dunder iallafall. <3 

Nu ska jag duscha och sen krypa ner i sängen och öppna fönstert och känna doften av snö, lycka! 



NYC - Dag 3


Halvtaskig bild från bussen till New Jersey Mall. 
Vi gick upp tidigt för att åka dit, först lite problem med att hitta till rätt bussterminal men efter många minuters letande hittade vi rätt. Vi hade bara tänk att stanna där till 2 ungefär... Men det slutade med att vi tog bussen hem klockan halv 8 på kvällen.. Hehe. Åkte hem av mörbultade händer av att bära tunga kassar! 
Dagen var helt underbart rolig - shoppingshopping! Och pengaproblem hahahha. Det var även Halloween så nästan alla var utklädda och gick runt därinne och Trick or Treat-ade!

I väntan på bussen hem! Väldigt nöjda med all shopping som ni ser! 
På hostelet! Vår packning tog upp halva golvet där inne typ, hehhe. Här gjorde vi oss i ordning för att ta tunnelbanan till en biograf och äta middag också - vi var utsvultna. Middag klockan halv 10 på McDonalds och sen 22 bion. Gick på en R film, 17 års gräns. Dom var tveksamma om vi fick gå på den eftersom vi inte hade något legg med oss, men tillslut släppte dom in oss iaf, hehe! 

Såg alltså filmen 50/50, mycket bra! I en nästan folktom salong. Tunnelbanan hem och deckade på en gång efter ännu en lång och härlig dag i New York!


Typical sunday

Alla planer blev kraschade idag. Så jag ska ägna hela min dag åt plugg, och sen lite filmmys på kvällen tror jag. Träningen och fyrverkierna blev inställda. 

Jag vill bara dela med mig av en sak - Jag saknar min syster så otroligt mycket. Hon är en av de finaste människorna som jag känner. 




Tumblr



http://maniaulath.tumblr.com/

Checka in min tumblr. 

Ikväll såg jag Twilight, första filmen, för första gången. Har läst de två första böckerna och har börjat på trean. Jag älskar böckerna, blev kär första gången. Men har aldrig sett filmerna förut.
När Twilight var så himla stort förut och alla älskade det bestämde jag mig för att helt bojkotta det, filmerna och böckerna. Ville inte ens läsa eller se dom. Det funkade i några år. Sen sa min syster att jag verkligen borde läsa dom, så vi hade högläsning (hur töntigt det än låter så brukade vi göra så förut. Vår systergrej liksom). Och jag fastnade direkt för första boken, blev lite kär i Edward som alla andra tjejer, hur kan man låta bli liksom?
Sen dess har jag tänkt att se filmerna, men det har inte blivit av. Så ikväll bestämde jag mig för att kolla på första filmen. Wow. Den var bra, men boken är bättre. Men så är det alltid, böckerna är alltid mycket bättre!



Juletider

Hej!
Idag har jag varit på stan med Anton, Anton och Alex. Skojsi.
Nu blir det att adventspynta här hemma, åååh. Julen är den bästa tiden på året, hela december är underbart! Nu saknas bara snön... 



Allt är upp och ner och åt helvete



Future love



Baby could we make a home in the stars
Baby somewhere in a galaxy far
Ohh, ohh, ohh you're my future love


Mamma

Usel dag slutade bra. Älskar dig mami! 

Fuck what I said it don't mean a shit now





"Ju mindre rutin, desto mer liv" - Det citatet borde jag leva efter.


-


Believe what you've seen. Fuck what you've heard.

Bild från i somras efter jag slingat mitt hår ljusare.

Baletten var rolig, åh kära Erica. Varför är vi så mongo? Tror vi ska få beröm, så får vi "skäll" istället. Good girls!


Idag saknar jag igår, imorgon saknar jag idag



Sickness

Kom nyss hem från träningen, helt död. Dödare än vanligt! Träningen var sjukt rolig!!!! Men så fruktansvärt jobbig.. Jag tog i alldeles för mycket så jag mådde skit illa mot slutet. Fyfan, det var hemskt. Kände flera gånger att något var på väg upp.. 
Nu är illamående över men jag har ont i huvudet, skavsår och ont i benen. Väldigt trött också. Ja, jag vet att jag gnäller.
Är orolig över att jag håller på att få stressmage igen som jag fick för ett par år sedan.. Och även magkatarr. NEJ så ska jag inte tänka. Nu ska jag sova, vakna upp imorgon och vara utvilad! Det var ett tag sen.
Godnatt.


The big apple

Lite mer bilder från New York - dag 2.



Mr Vegas



Skitskön dancehallåt! Mr Vegas <3

Idag har jag spenderat dagen hos mormor. Jag och Axel åkte dit för att hjälpa henne med att kratta, hämta in ved, sätta upp fågelholk osv. Vi fikade och hade det mysigt! Sedan åkte vi hem igen och då blev det träning på direkten! Gick inte särskilt bra, men eftersom hela veckan har gått så jävla bra så gjorde det inget. Tränade bara i två timmar och åkte hem mycket tidigare! Så nu ska jag njuta av att vara hemma tidigare en söndagskväll. Duscha, hämta något gott och kolla på film! Mys.

PUSS

Sicilien 11

Bilder från Sicilien.

Det här saknar man verkligen regniga dagar som denna!


NYC - Dag 2



Godmorgon New York! Första dagen i New York i dagsljus! Vi steg upp tidigt, klädde på oss och fixade, mailade mamma och åt äcklig bagel frukost på hostelet. 
Sedan kontaktade vi personalen för att säga att igår kväll när vi kom till vårat rum var våra sängar upptagna. En typisk amerikansk kille följde med oss upp och började "skälla ut" tjejerna på rummet.. Hahahha! Det kändes väldigt fel, att vi hade gått och skvallrat och så.. Men vi var ju tvungna att säga till, annars blir det helt fel när man checkar ut och andra in. 
Men efter en del om och men begav vi oss ut på New Yorks gator! Allt var så new yorkiskt! Såklart, haha, gatorna, husen, byggnaderna, stånden, subwayen. 
Det var kvar snö efter gårdagens oväder, men det höll på att smälta bort! Vi prommenerade runt i Central Park i slask/torrt väder. Mysigt! Men det var väldigt kallt ute, speciellt om händer och öron. 
Man brukar ju se på filmer hur folk springer i Central Park, men jag trodde absolut inte att det skulle vara så många! Det kom hela tiden hur mycket folk som helst, som om det vore någon sorts tävling, men nej. Och de flesta sprang i shorts och tshirt!???? 



Sedan tog vi subwayen till China Town och Little Italy. Inte riktigt som jag hade tänkt mig, men det var häftigt! När vi kom upp från subwayen och ut på gatorna förstod vi direkt att vi hade kommit rätt iallafall. Bara kineser överallt! Vi köpte jordgubbar och plommon på en fruktmarknad och sedan satte vi oss på ett café. 
Gick runt på China Towns gator och checkade in Little Italy. Häftigt, dock var det typ samma små turist affärer överallt, med fejkparfymer, smycken, väskor, sjalar och new york tshirtar. Alla affärer hade typ exakt samma saker! Hur kan dom gå runt? Köpte iallafall en sjal, öronmuffar och en parfym till ett mycket bra pris. 
Till lunch ville vi ha kinesiskt men billigt såklart! Vi hamnade på ett billigt ställe. 4,5 dollar för kinabuffé. Men fyfan vad äckligt det var, usch! Vi kunde inte äta mycket alls, och var rädda att vi skulle bli matförgiftade eller något, men det blev vi inte som tur. Det läskiga var att man inte hade en aning om vad man åt.. Det kan fan ha varit vad som helst för det så läskig konsistens. Blääää



Brooklyn Bridge.. Det var ju typ bland det bästa på hela veckan!!! SÅ himla coolt, vackert, häftigt, roligt, allllttt. Vi gick över hela på bästa tiden! När det fortfarande var ljust och sedan när solen gick ner. Åååh det var så himla häftig upplevelse!! 



Tänkte åka upp i Empire State Building men det gjorde vi aldrig. Vi var in där och såg kön och då vände vi, och spang och letade efter en toalett i hundra timmar istället hahah. Vi hade tänkt att åka upp dit någon annan dag men det blev aldrig så heller. Dels för att det var 2 timmar kö, + kostade pengar och just den här kvällen var vi så jäkla slut! Kom hem tidigt till hostelet och sov djupt hela natten!
Middag - pizzaslise och corndog utanför Empire State Building, checkade in obeskrivliga Time Square en snabbis innan vi stupade i säng klockan 10.
Världens bästa första dag i världens bästa stad!



Home, let me go home, home is wherever im with you

Jättefin låt!



Jag hade en jättebra kväll igår. Först dansträning i en ny sal,
lite trång bara, men kul med ny miljö!
Det gick bra!
Sedan hem till Alex, mat i massor och sen chillade vi bara.
Låg i sängen och pratade,
det var ett bra tag sen.
Jättefin och mysig kväll, älskar sådana!
Nu ska jag göra lite vettiga saker här hemma.
Plugga lite, städa, fixa mig osv.


Love you man

Imorgon är det vår dag, en typisk dag/kväll/natt ska det bli, som gamla tider! Saknar dig mest av alla fast vi träffas i princip varje dag. Otroligt hur du känns precis som min andra halva, för utan dig skulle jag vara halv.
Så bra som vi känner varandra, så många minnen vi har, så mycket vi har gått igenom. Det går inte att förklara, men du är liksom en del av mig, inte bara en del av mitt liv. 
Jag älskar dig! Eller "Humske" så som vi uttrycker vår kärlek till varandra, "Jag älskar dig" räcker inte till.


Wow, vilken kväll!

Åh, vilken himmelskt underbar kväll! Dansträning i fyra timmar och det gick så fruktansvärt bra!! Är så stolt över mig och Alex, faktiskt!
Rejäl hårdträning ger resultat! Idéerna flödade och vi kom på hur mycket nytt som helst. Med tanke på att vi övat på denna koreografi på 2 och en halv träning, har vi kommit en bra bitt! Har nästan hela första versen, "bryggan" fattas (men vi har en idé till den), refrängen har vi, andra versen har vi lite på som bara behöver tränas in, sedan har vi våran "samverkan" del, som vi kallar den hahahha. Där har vi bara idéer än så länge.
Åh, jag är så himla glad just nu, det behövdes!!

Massvis med kärlek till er mina fina.



Shadow


I saw a shadow and knew that it wasn't mine


Exclusive

Fick ett roligt mail idag, hihi! Håller tummarna för det bästa.
Bra baletträning ikväll. Var ett tag sen man dansade det, och det märktes! Väldigt jobbigt i fötter och ben, men roligt var det, annars brukar det ibland vara rätt segt.
Nu ska jag hämta en tallrik Verum blåbärsfil och sätta mig och plugga tyska. Gott blandat med tråkigt.


Balett är otroligt vackert. Men inte min grej, krävs så otroligt mycket för det. Och om man vill bli profesionell inom balett skulle man ha börjat för länge sedan, teknik teknik teknik. Men det skulle vara väldigt roligt att kunna dansa balett ordentligt och fint. För dansen är vacker. 



I'm your lady

Vilken bra men främst usel dag.


Den här låten står på repeat just nu. Fin! 



NYC - Dag 1

Nu tänkte jag berätta om New York resan!! 
Dag 1, Lördag 29 oktober, resande: 
På lördagen den 29 oktober gick jag upp 5:15 på morgonen och jag och mamma begav oss till Arlanda klockan 6. Mitt plan till Varsawa gick 7:55. Fett skön känsla att flyga själv! Den turen tog ca 1-2 timmar och jag sov hela resan, jätteskönt! För jag hade inte sovit många timmar den natten. 
I Varsawa väntade jag i ca 7 timmar. Då sov jag (dock var det lite svårt, för dom ropade ut i högtalaren var femte sekund). Jag läste, lyssna på musik, och skrev. 
Planet till New York, JFK tog ca 9 timmar. Jag fick byta plats 3 gånger och tillslut hamade jag själv så fick 2 platser för mig själv, skönt. Jag åkte med LOT, polskt flygbolag, rekommenderar ej! Dom visade bara film i första klass, så jag fick inte se en ända film på nio timmar, asbesviken! :( 

När vi landade var det snö ute!? Jag blev fett förvånad, och fatta först inte att det var snö. Men det hade varit värsta snöovädret i NY. Jag landade 20:45 i amerikansk tid, men 2:45 i svensk tid. 
Kön till att man skulle få gå igenom kontrollen för att komma in i USA var ... lång. Det tog 2 timmar att komma fram, suck. Så jag trodde Matilda hade väntat på mig i flera timmar. Så när jag väl kommer ut i ankomsthallen letar jag efter henne, men hon är inte där. Så jag sätter mig ner och ringer henne, hennes plan hade då blivit försenat och skulle precis ta sig från La Guardia till JFK. 
Jättejättejättekul att träffa henne igen! Och hon berättar att hon har haft sjukt otur med sina plan pågrund av ovädret. Alla har blivit inställda och det hon tog sen var det sista hon kunde ta annars skulle hon inte kunna ta sig till nyc förrän på måndagen. 

Så vi tar subwayen in till Manhattan och sedan en taxi (wihoo) till vårt Hostel som låg på Upper West Side. Snö och slask ute. Kom fram dit till 1:30 i amerikansk tid och 7:30 i svensk tid. Hostelet var halloweenpyntat och jättemysigt. Vi checkade in och när vi kom till vårat rum (som vi delade med 10 andra tjejer) var våra sängar upptagna (???) Så vi fick ta två andra sängar som inte låg bredvid varandra. Skrev mail till mamma och borstade tänderna. 
Hissen där var asknasig så Matilda klämde en kille mellan hissdörrarna - Hahahhaha, sjukt kul! Sedan somnade vi runt 2 i amerikansk tid. 
Kunde inte alls sova den natten, vaknade hela, hela tiden och var inte ett dugg trött. Kändes som att vi sov i 12 timmar och att det aldrig blev morgon (och jag hade ingen klocka på mig). Tillslut när det började bli morgon kunde jag inte ligga kvar längre, så jag väckte Matilda och vi gick upp. Då var klockan 8, vi hade egentligen tänkt gå upp 9, så det var skitsamma. 

Bilder från flygresan: 


Nu ska jag sova, puss! 


Wings

Tjolahopp! 
Hemma efter en bra kväll hos Erica! Men alla drog till en annan fest sen så jag och Emma hade superkul och mysigt på stan istället. Men fyfan vad kallt det är ute.. Usch fy och blä.

Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon för att ge pappa frukost på säng! Det är ju fars dag. Men tror jag kommer krypa ner i sängen igen efter det, hihi. Imorgon ska jag städa, plugga, träna och jobba. Typisk söndag! Kul, tråkig, nödvändig. 

Puss och godnatt! 


En av favoriterna just nu!



17:21





Två år gamla bilder. Vet inte om jag ångrar att jag klippte lugg? .. Känner mig som en barnunge eller kärring i det. Haha, men det är helt okej iallafall!


Knattarna

Godmorgon! 

Sovit riktigt gott, blev ett bra avslut på kvällen/natten igår också! Nu ska jag städa upp lite på mitt rum, sen dra till stan en snabbis för att möta upp Emma och Erica.
Senare ikväll blir det Halloweenpartaj hemma hos Bertz!
Jag, Emma och Sally ska klä ut oss till dessa filurer. Haha.. Vi får väl se hur det blir! 



Dagen med 1:or

Inatt ska jag sova gott! Känner verkligen att jag måste ta igen min sömn efter jetlagen. Inte hunnit göra det eftersom skolan började på en gång. Ååh, gud vad skönt det ska bli att sova HUR länge jag vill! Jag längtar verkligen. Det var länge sen jag gjorde det, flera veckor sen!
För på lovet så gick vi upp typ 8 varje dag i NYC. Kändes ju ganska ovärt att sova bort hela dagen. 

Idag fyller min kära vän Anton år. GRATTIS igen till dig! Ikväll har vi, en hel del drös med vänner firat honom på China Garden. Kinabuffé wooohoo. Byxan sprack typ när man var påväg hemåt. Ajaj, det är illa. 
Bra kväll, nu längtar jag typ till att sova, hihih! 

Godnatt på er!

New York City Center

New York City Center. Här inne var jag och min syster och kollade på en underbar balettföreställning, Fall For dance. Det var 4 olika nummer, balett, stepp, balett igen och contemporary. Det var jättehäftigt att se och jag var alldeles ställd efteråt. Fasen, vad jag älskar dans!! Jättejätteduktiga dansare, mina favoriter var ena balettnumret och contemporarynumret. En dag ska jag bli lika bra som dom, fast inte i balett, stepp eller modern dans dårå.. Hehe! 
Vi hade superbra platser, satt i mitten, väldigt långt fram. Tack Jane för att vi fick dessa biljetter! 

Det var tyvärr stränga regler att man varken fick fota eller filma föreställningen så det blev inga bilder.


Oktober nu & då

Här kommer en bildbomb från oktobermånad.

Utanför musikenshus, taggar till december!

Pizzanight med girlsen!

Stan dagar! 

Ledig dag från skolan spenderades på genomfarten. HAHA jag älskar den sista bilden På Emma.

Dans, dans, buss, buss!

Idrott i skolan. Erica "locka" mitt hår, det blev platt hahah!

Ullis och jag!

Älskar att kolla tillbaka på gamla bilder, så mycket fina minnen och man får sig alltid ett gott skratt! Så här kommer tre bilder från oktober 10 också!
Vi var i Stockholm med klassen! Buss, museum, lunch och storstadsvandring. Just det, får inte glömma kändisdag! Stötte på två svenska kändisar, inga stora för jag minns inte vad de heter, hahah. En finsk komiker och en annan gubbe.



Musik

en låt som gör dig glad



en låt som väcker fina minnen



en låt som påminner dig om någon




en låt som påminner dig om ett ställe




en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle




en låt som du aldrig tröttnar på




en låt av ditt favoritband




en låt som ingen tror du skulle älska




en låt du vill ha på ditt bröllop




en låt som får dig att skratta




en låt från din barndom




RSS 2.0