Gamla godingar genom åren

Dock är de flesta bilder för konstiga för att visas här.. Hehe



Godis och filmmys

Storstädat en lägenhet som ska ut på försäljning typ i många timmar nu. Är helt slut! Har en proppad godispåse framför mig och ska bara dega framför tv:en ikväll. Fyfan så jävla värt!! Orkar inte köra ett piss, så ont i kroppen efter all träning också. Ååå vad skönt att bara dega! 
Imorgon ska jag upp 7 för att fortsätta städa halva dagen. Sen ska det firas Valborg! Inte direkt största fanet av högtiden men det ska nog bli roligt! Ska umgås med fina vänner så :-)


Minilov

Vad skönt det är med lite minilov! Inte skolan förrän torsdag nästa vecka, skönt! Men idag ska jag först få lite plugg gjort och senare så ska jag jobba. Måste verkligen spara pengar! 
Innan jag öppnar matteboken ska jag chilla lite i sängen, myys! 




Attention please

Gårdagen var helt underbaaaar! Verkligen dunder. Vi kom till Grand vid 6 tiden efter mycket stress och började fixa hår, smink och kläder. Bilder kommer om hur vi såg ut, kände mig riktigt snygg faktiskt hehe ;-)
Sedan var dags attt köra på scenen, tyvärr hade det inte kommit så mycket folk då ännu och publiken var lite döda. Men det var ändå grymt kul och gick skitbra! Fick massor med creds efteråt av våra vänner samt randoms i publiken och backstage. 
Senare under kvällen körde vi en gång till då det var mycket mer publik och de gav lite mer kärlek. Då gick det ännu bättre! Och det roligast var att vi fick så mycket creds efter, hihi, älskar det! Där på Grand, och sedan på gatorna i stan och till och med inne på Donken!! 

Sjukt jävla lycklig igår. Jag verkligen total sjukt freaking äääääääälskar det här. 



NU KÖR VI!

Stressat hem från skolan och nu är allt fixat. Åker strax till Grand för att uppträda med AttentionCrew! Vi kanske syns där! Önska mig lycka till, är nervös, men mest taggad till tusen! Åhh vad jag älskar det här.


Godnatt!



Bullkalas

Bilder från marsmånad. Bullfika med saft hos Bertan! 



Lady Gaga 2010

Två bilder från Lady GaGas konsert 7 maj 2010 i Globen. Jag gick med Gaga trion: Jag, Alex och min bror Axel. Vaknade klockan 4:00 för att ta tåget till stockholm vid 5-6 tiden på morgonen. Framme vid Globen vid 7 tiden och vi fick köplatserna 23,24,25. Det trodde vi verkligen inte, att vi skulle komma så långt fram!
Sedan var det en lång väntan tills kvällen då kön började på allvar. Vi, de ca 150 första fick stå innanför ett galler och fick gå in före de andra och vi kom alltså därför LÄNGST FRAM.
En av de absolut bästa dagarna i mitt liv, det var så... obeskrivligt. Jag kan knappt vänta till 30 augusti för att se henne igen! Och jag vill in i Monster Pit!



Har ju lovat om ett inlägg om min Gaga historia, och det kommer snart! Haha, du får ha tålamod Anton ;)

Ledig kväll

Chilldag i skolan idag, bara 2 lektioner så jag slutade efter lunch! Jag och Alex fixade lite fix inför giget på fredag, köpte löshår och sen åkte vi hem för att fixa med kläder och outfits, låten samt lite steg. Så vi körde träningen på eftermiddagen idag istället för nu på kvällen eftersom vi hade andra planer. SJUKT TAGG på fredag, woohoo! Förmodligen blir det roliga planer senare på kvällen, efter vi har uppträtt också!

Ska snart duscha och sen krypa ner och kolla på en mysig film! Puss på er fina.



Externa hårddisken har pajat

Fett irriterad. Vår externa hårddisk har pajat typ.. UTAN ANLEDNING? De där skitsakerna går alltid sönder. Som tur har jag typ alla bilder dubbelkopierade på min dator. Puuuh. Eller jag hoppas det iallafall. 

Idag har jag varit halvledig, ledig efter klockan 9. Värt.. Hade nationella prov i tyska imorse och sen dess har jag varit ledig. Kollat på Karate Kid när jag kom hem och nu pluggat lite. Skitgrym film, se den! 




Trött och massor att göra!

Helt slut och lite öm efter kvällens träning! Dålig jag är som inte går och lägger mig i tid, har tusen saker att göra innan jag kan sova :( 

Imorgon ska jag ha tyska nationella, önska mig lycka till! Jag lär behöva det. Sedan har vi bara eget arbete resten av dagen, skönt! Ska jobba med barnen vid 3 tiden och på kvällen får vi se om det blir träning eller plugg hemma. 

Hade även "träning" med skolans danslag idag, det var inte så mycket träna hehe. Vi diskutera mer upplägget, kläder och gick igenom lite på intronumret. Är nervös inför slaget. Cirka 1 månad kvar och vi har knappt kommit någon vart alls! Omg.. Inte kul. Men man jobbar bra under press och stress (hoppas jag! Vi ska vinna!)

Puss, godnatt! 




23:19

http://attentioncrew.webblogg.se/

Glöm inte att titta på crewbloggen va? Lite dålig uppdatering ibland men vi försöker haha! Ska bli bättring på det nu. 

Scenen

Jag längtar till att uppträda nästa gång med AttentionCrew med vårat nya nummer!! Sån otrolig känsla att stå på scenen med något man själv åstadkommit och kämpat på så mycket!! Mäktig känsla.. 

Ska åka till träningen med A om ca 2 timmar, träna hela kvällen! DUNDER! 


Lördagkväll

Kom precis hem från Mia. Vi har haft en av våra traditionella kvällar. Vi två, godis, förhäxad, fantasivärld och bara massa knäppa skämt som bara vi fattar, det vill säga: Massvis med skratt!!!
Åå vad jag tycker om dig tjejen. Känt dig sedan vi började 7:an på Eriksberg, snart 5 år sedan. I högstadiet träffades vi varje dag, som en självklarhet! Vi två och vår underbara humor fanns alltid där, dagligen. Varje morgon kom jag och cyklade förbi dig och sen cyklade vi tillsammans den sista biten till skolan. Försenade 4 av 5 skoldagar i veckan hahaha.
Idag går vi på samma skola men vi ses sällan i skolan. Men när vi väl träffas på fritiden är allt som vanligt och jag älskar det! Samma gamla vanliga sjuka skämt och fantasivärldar fullt med internskämt. Och förhäxad förstås! 

Ska se om jag kan leta fram någon gammal bild på oss. Kameran kommer aldrig fram nu för tiden när vi umgås, lite synd! Här är en bild från balen i nian: 



Dansa igen!!

Igår så dansade jag på riktigt igen efter 1,5 vecka vila. Fan så underbart! Kan röra på mig igen, wiihooo! Benet har läkt jättefint och jag är superglad.
Crewträning med Alex hela kvällen. Har övat på det vi har och byggt på litegrann, men även kommit på massa nya idéer som jag tror kan bli grymma, men ska inte avslöja något hehe. Detta nummer kommer iallafall att bli ganska mycket annorlundare än våra föregående. Därför vi har döpt det till "Newstyle" ;) 

Sov kvar där igår och idag så tränade vi igen efter vi bakat kladdkaka som frukost! Mums! 


Bild från förra året i maj. 

Hold on to the dreams



Jag älskar, älskar den här låten!!! Riktig härlig och underbar sommarlåt och jag tänker bara på Jamaica, när jag och Alex sitter i flygplanet, lyfter, skrattar, lyssnar på musik, spelar kort, sover, äter, mellanlandar i USA och äter middag. Får upp värsta filmen/musikvideon haha i huvudet varje gång. 
Älskar dancehall musik men även om man inte är värsta fanet av det så måste man hålla med om att den här låten är skitskön och UNDERBAR! Inte ren dancehall heller. Shit vad jag längtar alltså. 

GaGa biljetter BOKAT!

Åh herregud vilken morgon!!! Galet stressigt!! Jag har typ dragit historien 10 gånger idag och det är lång historia så jag orkar inte skriva ner alltihopa. Men i vilket fall så har vi nu allihopa STÅPLATSER TILL GAGA I GLOBEN 30/8! 
Efter 1,5 timme av svett, tårar och skrik så löstes allt tillslut! Helt galet. Står i evig skuld till Ulrika och Livia. Årets hjältar <3


Kingston

Här är några ställen som vi ska besöka under Jamaicaresan!! Åååå är så himla taggad!!!



GAGA



Lady GaGa är en kvinna som betyder otroligt mycket för mig. Jag kan inte riktigt förklara hur jag "känner" för henne. Men någon dag snart så ska jag berätta om mitt liv kring henne och vad hon har gjort som påverkat mig osv. Jag är så himla lycklig att hon kommer till Sverige i sommar!!! Efter Drake igår blev jag än mer taggad. Kan inte sluta tänka på hur det kommer vara att se henne live igen. Och nu ännu bättre! Går det ens? 

Min kärlek till GaGa är min kärlek till Gaga och ingen kan ta det ifrån mig. Jag ogillar de som "tävlar" i hur stora och trogna fans de är till sina idoler. Vad spelar det för roll? Allas kärlek till ens förebild är olika. Min kärlek till Gaga är inte som någons annan, men det gör den inte till den bästa för det. Jag är inte hennes största fan för det. För vem kan egentligen avgöra om vem som är störst fan? Ingens kärlek är densamma som någon annans. 

Men snart ska jag iallafall berätta om min historia till Gaga, lite kortfattat. Från början till slut, för jag kommer ihåg allt! Gaga kommer alltid betyda mycket för mig. Hon är den största idolen och förebilden jag har, hon är den artist jag alltid kommer att älska mest! 

Second hand Thailand

Denna paljett/silverglittriga/typiska nyårsklänningen hittade jag på Thailandsgator på ön Phi Phi Island. De hade ett litet second hand stånd med massor av coola och udda kläder. Det roligast var att killarna som sålde var helt pårökta, väldigt gay och väldigt på och lite för vänliga haha. Jag och Matilda blev som deras bästa vänner på en gång, haha! Roligt, men också lite obehagligt..




Drizzy Drake - Paradise Tour - Globen

Igår spenderade jag hela dagen i Sveriges huvudstad tillsammans med de två E:na hehe. Vi gick runt och kollade in i lite affärer, men det var lite segt att det var söndag och de stängde tidigt. Plus att Urban Outfitters som vi letade efter hela dagen hade stängt när vi kom fram! 
När kvällen närmade sig började vi röra oss mot Globen, woohoo! Vi satt på A-läktaren, A19. Helt okej platser faktiskt, det var en bit från scenen men man såg ändå bra. Det var bra stämning där vi satt, eller det var bra stämning i hela Globen. Även alla på sittplatserna stod upp, dansade och skrek. Dock var vi alla tre helt slut men när allt körde igång vaknade vi till liv, haha! 
Jag hade faktiskt inte så stora förväntningar på konserten så jag blev positivt överraskad! Det var GRYMT roligt, Drake var såå snygg och sexig och gav bra kärlek till publiken. Tinie Tempah, förbandet, var också riktigt roligt. Kände igen de flesta av hans låtar så det ett stort plus! 

Hemresan var fett seg.. Sista vanliga tåget hem gick 23:11 och det hann vi inte med. Sista bussen gick 23:20 och det hann vi inte heller med. Vi fick ta pendeltåget till Upplandsväsby och vänta där en halvtimme tills upptåget kom 00:50. Hemma i Uppsala halv två stod pappa och väntade på centralen. Skönt! Hemma vid 2 och stupade i säng på en gång!! 

Inte lika roligt att jag försov mig till 8 idag när jag började 8:20 med nationella prov...

Bilder från dagen och kvällen.




Soultime


Bilder från igår kväll på Soultime på Upplands Nation. Grymma dansbattles och jam! Fullt med folk och jag träffa på massa underbara dansvänner ifrån olika städer. Dock lite tråkigt att jag inte kunde jamma så mycket på grund av mitt ben, men det var roligt ändå. 

Btw. STORT GRATTIS till min fina vän Erica Helenius som kom med i svenska dans landslaget igår!! 10 st ifrån hela Sverige och hon är en av dom. Hon är så jävla duktig!!!!


Till stan

Nu ska jag åka till stan med Alex i detta snökaos.. Fyfan!
Ikväll ska jag på SOULTIME, ett dansevent min vän Afra håller i, grymt!


Love



Emma, du är så underbar, vacker, snäll, söt, rolig, galen, fin, omtänksam, smart och otroligt oootroligt bra! 
Jag är så fruktansvärt glad över att jag har dig som en av mina allra närmaste. 
Love U! 

Bilder från igår kväll

Igår så åkte jag och Alex till träningen. Jag kan som sagt inte träna, men gick igenom stegen försiktigt och bossade lite med Alex. Vi tränade bara runt 2 timmar så vi gick alltså typ 2 timmar före den normala tiden så vi gick på promenad i stan och satt vid ån och myste. Vår gamla traditionella plats! Lyssna på hööög skön musik från Bloc Rockern. Hold on med Sean Paul, får oss att tänka på Jamaica (och nu är biljetterna bokade till det!!) 

Lite bilder:


JAMAICA 2012

NU ÄR FLYGBILJETTERNA BOKADE FÖR MIG OCH ALEX I SOMMAR TILL JAMAICA. OMG JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD OCH LYCKLIG, MEN JAG HAR SJÄLV INTE FATTAT DET ÄNNU.......
VI SKA TILL FUUUUUUUCKING JAMAICA PÅ DANS, SOL OCH BADRESA!!!

B&J's and pyjamasparty

Två bilder från påsklovet


Nu ska jag strax åka iväg till träningen. Måste prata med min tränare och sen blir det väl mest att titta på när Alex dansar och så får vi gå igenom steg och sånt. Skönt att komma iväg hemifrån, blir så sjukt rastlös annars haha!  

Drake paradise tour

Den här listan har spelats hela dagen idag i mina öron. Drake's setlist till hans tour. Han kommer ju till Globen på söndag och jag ska gå med mina fina vänner Emma och Erica. Ska bli riktigt roligt! Först en hel dag i Stockholm med shopping och så och sedan grym konsert i Globen med DRAKE! 
Appropå globen och konsert. Gaga kommer till Globen 30 augusti, överlycklig!!!!!

Men efter mycket strul hit och dit kring denna konsert för mig och tjejerna så är allt äntligen löst och vi har taggat till idag i skolan genom att lyssna på hans låtar och så. Jag längtar jättemycket, fan vad roligt det ska bli! Men är väldigt besviken att han inte ska köra "Over my dead body".....  En av mina favoriter, men men!



Silver and Gold

Ska strax duscha och fixa håret på något annorlunda sätt tror jag och sedan plugga lite. Allt för att hålla mig sysselsatt. Jobbade aldrig idag för V var sjuk och jag fick välja om jag ville komma eller inte. Jag valde att stanna hemma för jag vill helst inte vara både sjuk och skadad. Skulle inte vara så bra för dansen direkt. Och just nu är det dansen som är prio 1 (iallafall om jag får välja).

Gammal bild på mig. 

Sträckning eller muskelbristning?

Idag är det en fuckmylife dag. Jag är arg, ledsen och orolig. Och jätterastlös!
Igår på träningen så övade jag och Alex att komma ner i spagat.. Jag var jättenära och vi pressade, dansade, pressade, dansa och så höll vi på. Sedan skulle jag testa att gå ner i spagat under en freestyle och jag kom ända ner! MEN det knakade till hur högt som helst och det kändes som att hela muskeln eller någon sena sprack.... Fyfan vad ont det gjorde. Jag rullade bara runt på marken för det gjorde så förbannat ont. 

Jag trodde att jag hade sträckt mig ordentligt i baksidan av mitt lår, strax nedanför rumpan. Men pratade med min tränare idag och han tror att det kan vara en muskelbristning i bakre sida lår, för han har haft liknande smärtor. 
En sträckning och en muskelbristning är ungefär samma sak, en blödning i muskeln. MEN en sträckning är en lättare form av blödning än muskelbristning. Muskelbristning är oftast mycket kraftigare.. Sträckningar sker alltid av att man gör en rörelse i större omfång än vad muskeln är van vid att göra. Det går oftast över efter ett par dagar. När man får en muskelbristning så känns det ungefär som om man skulle dra isär ett lakan. Det liksom "ritschar" till i musklen. Och en bristning kan ta flera veckor att läka, vid kraftiga fall flera månader. 

Så nu är jag jätterädd, orolig och ledsen. Tänk om det är en muskelbristning trots allt.. Herregud. Det kändes som om muskeln revs sönder mitt itu. Jag har verkligen inte tid att vara skadad nu. Jävla skit helvete. 

Har försökt att använda muskeln så mycket som möjligt normalt men utan att överbelasta den. Men det är svårt, för det gör ont att sitta på den för länge, och jag kan absolut inte böja mig ner så att jag belastar muskeln. Jag har smörjt in med zon, käkat ipren och smörjt in med någon supersalva som pappa hade hemma nyss. Och fyfan vad det svider nu, känns som om hela låret brinner.. Men det ska tydligen vara bra. 

Jag hoppas över allt annat att det blir bra snart.... Usch, jag vet inte vad jag ska ta mig till annars. Det ända jag kan göra är att vila... Men jag VILL INTE vila. 

RUN-DMC


Hahaha vilka minnen!


Det finns inget roligare än att dansa

Hårdtränat varje kväll nu de senaste tre dagarna. Jag har jätteont i ryggen, men det är så sjukt jävla roligt!!! AttentionCrew håller på med ett nytt dansnummer till kommande tävlingar och gigs. Och det känns jättebra!
Ikväll blir det troligtivs träning igen. Yey!
Bilder från vår sal för några veckor sedan.


LOST IN L.A.

HM kollektion "LOST IN L.A."




The Joker



Japp, ikväll är det träning igen. Ska strax cykla till Alex, vi håller på med ett nytt nummer nu. Nytt och fräscht! Och det känns jättebra, lite annorlundare sen sist. Hittills iallafall hehe. Puss!

Monday at Johanna

Hej på er. Här har ni måndagskvällen i bilder. Först jättegod middag, pastasallad med kyckling och halloumi med några av tjejerna. Sedan droppade några andra från klassen in. Rolig kväll! Erica och Emma följde med mig hem och sov kvar här, mys!



USA 2011

Bildbomb från USA resan i somras.


Vad skulle jag göra utan henne?

OBS! GAMLA BILDER


I'm drinking rum & red bull



Polo

Polotröja från H&M


Efter studenten?

Något jag har tänkt på väldigt mycket på sista tiden är vad jag ska göra om ett år, när jag har tagit studenten och gått ut skolan. Det finns många alternativ och mycket jag skulle kunna tänka mig. Men jag har ändå ingen aning om vad jag vill göra. Och det skrämmer mig. Tänk vilken trygghet vi har nu, vi har en skola att gå till varje dag och våra klasskompisar är alltid där. Sen då? Ja, vi alla kommer väl splittras.  Vissa och kanske rentav många kommer man säkert tappa kontakten helt med. En flyttar till en annan stad, en flyttar utomlands, en bor kvar, en flyttar ihop med sin partner och gifter sig.
Jag undrar verkligen vad jag ska göra... Resa, flytta utomlands, jobba, plugga, dansa, volontär arbeta? Vad vill jag helst? Jag har fan ingen aning. Det skrämmer mig. Dels vad jag ska göra med mitt liv men också att tryggheten försvinner, vänner försvinner åt olika håll, man måste leva nu eller aldrig, "livsklockan" tickar. Man kan inte bo hemma hela livet utan jobb eller utbildning. Eller erfarenheter och upplevelser.
Shit, hatar att tänka på det här. Men jag kan inte låta bli. Undra hur livet ser ut om 1,5-2 år....


Project X

Ikväll ska jag på bio med Alex. Vi ska se förhansvisningen av Project X - Hemmafesten. Den verkar rolig!
Vi båda kände för att hitta på något ikväll. Hade ingen lust alls att vara hemma och dega. Varit skitseg hela dagen. Sov länge och sen har jag bara jobbat idag.


Middag och fest



Myslördag i mörker

Bilder från i lördags. Earth Hour hemma hos Alex med middagsmys och fotbad med vår favoritmusik i högtalarna.


Hasse

Var på stan med min fina vän Emma idag. Kika runt i affärer, pratade om allt möjligt och åt glass fast det är kallt ute. Vill ha vår och väääärme. Nu!
Ska strax åka iväg för att träna, skitskönt! Vi ska börja på en ny korre idag yeey!


RSS 2.0