Unbelievable

Kan inte fatta det, kan verkligen inte fatta det!!! Här kommer jag vara om några timmar! Exakt 27 timmar så kommer jag vara här, men åker om bara 8 timmar! Sjukt. Kan inte, inte, inte fatta. Otroligt!
Och jag längtar så mycket. Allt är nu fixat och klart, skönt! Nu bör jag sova!
OMG. Kan inte fatta!??? Älskar just den här känslan i magen. Pusspuss, vi hörs om en vecka typ, iiihhh!


20:32

Hej!
Mycket att fixa här hemma inför resan. Har mailat fram och tillbaka med min syster idag, fixat inför flyget, packat lite, laddat Ipoden med musik, skrivit lista på vad som ska köpas imorgon!
Spännande, sjukt taggad. Nervös inför att flyga själv också.. Men ändå fett roligt.
Nu ska jag plugga lite historia, b a j s. Och sen blir det lite tv annat fix! PUSS

I love you Slim

Älskar den här låten. En gammal goding, så jävla grym! Eminem är en av mina favoriter.


Feel like home


Gamla bilder på mig, från våren 2009.

Nu ska jag plugga lite engelska och historia. Senare ikväll blir det dans i några timmar! Wihoo. Fett skön dag idag med mycket skratt!

New York

Åker till New York om en vecka... Oj kan knappt  vänta längre. Saknar min storasyster så otroligt mycket och jag kan inte beskriva hur glad jag är för att få åka dit och vara där själv med henne. En vecka, bara vi två, i New York. Wow, jag kan knappt tro det själv. Men det är sant, och nu är det mindre än en vecka kvar.. Börjar bli lite nervös för att flyga själv.
Det här tror jag kommer bli något av de roligaste i mitt liv hittills, och jag kan inte få ner ord hur jag känner. Lycklig!


Discobeat

Tränat disco ikväll, bilder från kvällen. Älskade Edge, älskar det stället. Så mycket fina minnen från förra året. Saknar!
Konstigt hur saker kan gå från en sak till en helt annan, livet kan plötsligt ta en helt annan vändning. Läskigt. Och det kommer aldrig bli som förut, men det är väl det som är meningen för allt i livet har sin mening.


Sent me off to Vietnam to go and kill the yellow man


Hahaha, kolla vad jag hittade för gammal bild på min käraste cykel. Då lampan fortfarande fungerade, sadeln var röd och pakethållaren hel. Nu känns det som att den ramlar ihop bit för bit.
Men ska nu ta denna gamla rackaren och cykla iväg till baletten.
Och varför bloggar jag om min CYKEL?

Bruce Springsteen är skön, och den här låten är bra, speciellt handlingen.
De kommande timmarna blir det lugn balettmusik istället!

When destiny calls

Inspirationskälla för fotografering de senaste veckorna. Fantastiska bilder! Clean. Den sista är helt klart favoriten.  Jason Ierace, grym fotograf!

Precis hemkommen från kvällens dans. Det började segt men slutade otroligt bra! Hände något fantastiskt, ödet! Riktigt härlig känsla i kroppen, lycka! 
GODNATT!

Mitt liv är dans, välkommen

Lördagar är min vilodag. Inte söndagar, för då dansar jag, som alla andra dagar.

Måndagar - Break
Tisdagar - Balett
Onsdagar - Disco
Torsdagar - Valfritt i mitt garage
Fredagar - Disco + street + crew
Söndagar - Break + crew

Great dancers aren't great because of their technique; they are great because of their passion.

i dont see what anyone can see in anyone else but you

God kväll!
Lördagkväll och jag sitter hemma. Det var ett tag sen jag bara satt hemma en lördagkväll, men det är faktiskt skönt. Men bara någongång ibland! Tror jag snart ska krypa ner i sängen och kolla på någon film. En deppig än, typ American History X, The Notebook eller Säg att du älskar mig. Riktiga snyftare!
Igår kväll spenderades med Alex, hon sov över här, och jag ska verkligen inte gå in på vad vi gjorde för något. Herregud.. Nästan skrämmande. Haha fyfan.
Idag for jag hem till Anton, långt ut på landet! Haha och pluggade psykologi, men det var givande.

Eller så blir det den här fina filmen ikväll, Juno.

Om på nytt igen

HEY!
En omstart får det bli ikväll. Har haft denna blogg i .. två år kanske? Och skrivit totalt typ 7 inlägg, men nu är allt gammalt raderat och jag ska börja om från början!
Denna bloggs, winipig, historia började med att jag och min bror skulle ha en bloggtävling, vem som kunde få mest läsare. Den tävlingen varade i knappt en vecka, och efter det så har jag använt bloggen cirka 3 gånger om året och bara skrivit för mig själv. Haha, värt.
Men idag sa min kära kompis Emma till mig att jag borde skaffa blogg, så nu ska jag använda denna flitigt!! Iallafall så gott det går, hehe. Men vad fan ska jag skriva om egentligen? .. Tror det mesta kommer kretsa runt dans, musik, min vardag och bilder typ!
Haha, och fan vad töntig jag känner mig när jag läser det ovanstående. Men det är ju en blogg.



Den här låten får avsluta kvällen. Älskar den, fierce!

RSS 2.0