F-f-friday



Hade tråkigt igår kväll så jag bestämde mig för att klippa mig. Nu är det mycket fräschare! Fast bilden är från i somras då jag klippte mig själv för första gången. 
Jag blir aldrig riktigt nöjd om jag klipper mig hos en frisör, jag har blivit nöjd några fåtal gånger. De klipper inte riktigt så som jag vill ha det. Så då kan jag väl lika bra göra det själv! Så jag blir nöjd! 
Det tar lite tid, men det är inte speciellt svårt eftersom jag har lockigt hår och klipper upp håret i olika längder. 

Sick


haha så här känner jag mig just nu.
Jag hatar hatar hatar att vara sjuk. Blä. Godnatt


20:12

Hemma från jobbet och jag är så otroligt trött.. Ska bara ligga och mysa i sängen framför en film nu. Har ingen ork till något annat just nu. Helt slut + huvudvärk, ingen bra kombo.
Men barnen var mycket söta idag! Fast efter fyra timmar med dom är man rätt slutkörd. Jagas, kittlas, bäras, lekas, skälla, hela tiden någonting. Tänk att vara mamma på heltid. Oj, det skulle jag aldrig klara av just nu. 

Pink and black

Haft lite mys här hemma med glass och film. 
Nu ska jag ta bussen några hållplaster till Norby för att sitta barnvakt. Puss!


Beach 2012


Vill ha en bikini till Thailand. Här är några från H&M's vårkollektion. Vill helst ha en enfärgad och BH-formad. Hmm.. Men det är ingen som jag blivit kär i ännu. Favoriten är nog den beiga (efter man har fått lite färg haha) eller den lila. Fast den vit/brun/beiga mönstrade är också snygg.. Och den blåa och den svarta. Okej alla är snygga, jag kan inte bestämma mig! 

Macklemore



Grym grym grym! 

Måndagskväll

Idag skulle vi egentligen haft crewträning men eftersom Alex mådde dåligt så ställde vi in den. Troligtvis så kör vi imorgon kväll istället efter mitt jobb. 
Men jag tränade själv iallafall. Först dansade jag loss ute i garaget, men på vintern är det inte bästa stället att dansa på. Eftersom det inte finns någon värme så det är svinkallt och jag som har problem med öronen också.. Inte kul! Och sen drar bilen in massa snö och is på golvet så golvet är inte heller det bästa under vintern. Men det funkar i alla fall! 

Och eftersom det var fööör länge sen jag tränade styrka så passade jag på ikväll. Fan asså. Det var FÖR länge sen! Så otroligt otränad i armarna, magen och ryggen jämfört med förr. Kämpade hur länge som helst med 200 situps, 20 armhävningar och 50 rygglyft. Nu ska jag köra det varje dag för att bygga upp musklerna igen!

Har jobbig träningsvärk i ryggen och nacken från igår och jag tror att den kommer bli ännu värre imorgon efter mitt styrkepass... 

Godnatt



This ain't no fucking sing-along

Drake är favoriten i mina öron just nu. 15 april ska jag och fina Emma och Erica se honom i Globen. Wow, vilken känsla. Fy tusan vad jag längtar! Var ett tag sedan jag var på konsert.. 

I left my head and my heart on the dance floor

Haft en riktigt bra helg! Fikamys, bio, dans och lite jobb. Supermysigt. Nu längtar jag jättemycket till nästa helg, då det är Streetstar. Skandinaviens största dansfestival! Dansa, kolla på grymma dansare och träffa mina härliga dansvänner från övriga Sverige. Så kul när de flesta samlas på en och samma plats igen, några gånger per år! 
Och om drygt en vecka kommer min syrra hem till Sverige för ett par dagar och sen drar vi allihopa till Thailand! Åååh gud vad härligt, ser verkligen emot att resa bort ett tag! 

Kommer hem igen i slutet av februari då blir det massa dansevent som jag och Alex ska vara med och köra på och sen är det inte långt kvar till sommaren och ännu mer resande!! 


Drömmer mig bort till ett sånt här ställe typ nu, åh. Riktigt paradis! 

You learn how to fly, even if you don’t try

Photos by Erica Bertolino 

Never say "never", never say "always", and never give up



OC


Man blir ju så himla fast och lycklig av denna serie!


Red, blue, green and yellow



Nu drar jag till Alex crib för träning och snack! 



January

Jag har haft en jättefin och mysig helg. I fredags hade jag mina favoritflickor hemma hos mig, Emma och Erica. Det blev filmmys, godis, skratt och tillslut somnade vi alla tre i min säng. 
Igår kväll hade jag och gamla eriksberg tjejgänget mysig middag hemma hos Elin. Vi körde samma traditioner som vanligt, middag vid 10 och efterrätt vid midnatt. Haha, likadant varje gång! 

Idag har jag myst framför OC med Zingo. Och ikväll blir det träning!! Wiihooo. 




Nästan ett levande helvete

Det senaste dagarna har varit ett helvete. Nej men nästan iallafall. Jag kan knappt röra mig. Ont i hela kroppen. Värst är det i nacken, kan inte röra mig en millimeter utan att det gör ont. Typ nackspärr. Det stramar ända ner i ryggen, och i rumpan, och i benen, och i magen nedanför revbenen. 
Välkommen tillbaka till mitt liv jävla helvetes träningsvärk. 
Varit arg hela kvällen på grund av den här jävla nacken. Jag kan ju inte göra någonting alls. 

Haft såhär i två dagar nu och om det inte är bättre imorgon kommer jag .. GAH vet inte vad. Hoppas att jag kan sova iallafall, inatt låg jag vaken till typ 4 för att det gjorde så ont att röra mig. Hahahha. 
Garvade i telefon med Alex för att vi båda alltid ska vara sådana jävla reetards. Smarta tjejer, har inte tränat (nästan) alls på hela lovet och sedan sätter jag igång och KÖTTAR i typ 4 timmar???? Crazy. 

(Men det är värt det ändå, hehehhe) 

Skola imorgon. Faaaan. Jag vill dansa och sova och umgås med vänner. Inte plugga.. Men tiden kommer iallafall gå fortare fram till sommaren. Åh vad jag längtar! 

Gave that big booty a smack

Känslan när man cyklar hem runt 23 tiden efter flera timmars lyckad hårdträning med en mäktig låt i öronen är svårslagen... 

Fullkomligt ÄLSKAR känslan efter en lyckad träning, cykla hem i frisk luft på fem minuter (alldeles lagom tid), tjoa hemma för de som är vakna och hoppa in i duschen och duscha iskallt!
Bland det bästa jag vet. Och idag var det en sån dag. Träningen gick mer än jätte extremt mega mycket bra!! 

You assholes are gonna see soon that I'm not playin'



You shout it loud, but i can't hear a word you say
I'm talking loud, not saying much
I'm criticizied, but all your bullets ricochet
you shoot me down, but I get up




Söndagsmys

Vaknade sent som alla andra dagar. Mötte upp finaste Erica på stan och tog en lång och behövlig fika på Linné. Mycket tjejsnack och uppdatering om vad som har hänt de senaste dagarna. Mysigt! 

Nu ska jag hjälpa pappa med middagen och sen cykla till Alex och träna! Låter som en grym kväll, yeppyepp! 




AttentionCrew



Två bilder från december när vi skulle till dansevent i Stockholm. Min gudomliga pastasallad var såklart med! Mums...

Kom hem från Alex för en timme sen ungefär. Vi har tränat hela kvällen. Hårdträningen börjar nu, woop. Nytt år, nya tider och nya projekt! Kom faktiskt en bra bit på vårt nya nummer för att vara första kvällen.. Fast vi lär nog ändra ganska mycket haha. 
Annars har jag varit med min fina Mia idag, mys! 

(Har så fruktansvärt ont i ryggen... Ingen aning vad jag har gjort. Fan också.) 

Money to blow

Jag är glad! Jag vaknade upp imorse och fick ett sms från ett okänt det nummer. Där stod det att det var från en kvinna som sökte barnvakt, och hon hade fått mitt nummer från en väninnna som jag halvkänner via dem jag satt barnvakt åt under hela årskurs 9. 
Jag blev hemskt glad, och svarade direkt att jag var intresserad, så vi bestämde att jag skulle komma dit ikväll för att prata mer. 
Så tidigare ikväll var jag där, jättetrevliga föräldrar och gulliga barn! Så troligtvis efter jag kommer hem från Thailand i slutet av februari så ska jag sitta barnvakt där ungefär två eftermiddagar i veckan. HUR bra som helst, för jag behöver verkligen ett jobb och pengarna!!! 

Det var verkligen ödet. Igår kväll så pratade jag och Alex hela kvällen om pengar och jobb (måste få ihop mer pengar till sommarens äventyr!) Och så händer det här.. Ödet! 

Hoppas dock bara det inte blir för mycket med skola, dans och jobb.. Som det brukar bli, suck. Men NEJ, inte den här gången :D Jag får vila ut mig i Thailand hehe. 

Om jag ska vara ärlig så saknar jag faktiskt att sitta barnvakt.. Satt ju två gånger i veckan i drygt ett år, så det är klart! Okej visst, ibland var det jättejobbigt och tråkigt men ibland riktigt roligt och mysigt. Jag lärde ju känna de barnen och deras vänner så bra så jag kände mig som deras storasyster under tiden jag satt barnvakt där. 



I love you



Godmorgon!

Tja!
Just nu sitter jag hemma hos Alex, men hon ligger fortfarande och sover så jag passar på att sitta lite vid datorn, hehe.
Igår var jag på Gränby Centrum och stan med mamma och Axel, köpte ett par skitcoola byxor!! Får visa bild på dem senare. Sedan träffa jag Emma och Ullis och fikade på Genomfarten, med mycket att prata om! Hehe.
Och efter det mötte jag upp Alex på stan, vi tog bussen hem till henne. Åt middag, planerade sommaren och tågluffen, chillade. Mycket skönt!
Eftersom jag sitter vid Alex dator hihi, så kan jag bjuda på urgamla bilder som jag knappt har sett! Spännande.....

Haha! Omg.. Fjortisvarning!? 


Haha.. Vet inte varför mitt ansikte är censurerat.. Antagligen såg jag ut som en gris eller något när jag sov. Bilderna är från Alex pappa i Börje hösten 09. 

Phi Phi Island



Fan vad underbart att jag kommer vara här om en månad ungefär!! Thailand med familjen i tre veckor, åååh. Jag längtar typ ihjäl mig efter sol och värme! Trist på regn, mörker och kyla.. Vill ha sol, bada och sola, äta gott och njuta :D


GOTT NYTT ÅR

Ja, gott nytt år på er! Nu är det 2012, det känns skönt och roligt. 2011 var ett väldigt bra år. Nya vänner, mycket dans, en finfin sommar, upplevelser och nya erfarenheter!!
Jag hoppas och tror att 2012 kommer bli minst lika bra, och till och med bättre. 
Jag firade årets sista dag och nya årets första dag tillsammans med mina fina vänner. Trerätters middag hemma hos Erica, sedan slottet på tolvslaget och sedan övernattning hos mig. 

Igår så inventerade jag och resten av min klass hela dagen, fyfan. Efter bara fyra timmars sömn och fem timmars arbetande var jag helt slut igår kväll. Idag har jag inte gjort annat än att dega. 

Jag vill tacka många för det här året. Min fina familj och släkt, mina fina vänner, dansen och alla som har inspirerat mig, mina lärare, mina bekanta och alla fina människor jag har träffat detta år. Tack till alla som på något vis har varit delaktig i mitt liv! 





RSS 2.0