1 månad senare

Ja som rubriken lyder så har det gått en månad sedan sist. Varför? Jo, jag har tillbringat de senaste tre veckorna i varma, sköna, underbara Thailand! Hur härligt, vackert, roligt som helst. Och jag hade ingen som helst lust att komma hem. Men jag kan ju inte vara hur bortskämd som helst.. Och nu när jag varit hemma ett par dagar och vardagen är fullproppad är det ändå ganska kul. Förutom vädret. Tacka vettja sommar!
Alex välkomna hem mig i lördagskväll. Åh så kul det var att träffa henne igen!!! Saknat henne så mycket därborta. Mitt liv är inte alls detsamma utan henne, så det var otroligt kul att få återförenas med henne igen!
På grund av tidsskillnaden somnade jag 20.00 den kvällen och vakna 6.00 och var PIGG. Hur skönt som helst!
Var bjuden på romantisk lunch hemma hos Alex på söndagen och sedan hade vi crewträning i några timmar.
Jag har verkligeeeen saknat att dansa. Speciellt med Alex, vårt crew. Vi har ju show om ungefär en vecka och vi låg långt efter i planerna men nu ligger vi i princip i "fas" igen. Kommer nog bli super. Ska uppträda på en kompis välgörenhetsshow för cancerfonden på VOX här i Uppsala.
Idag var det skola igen. Åh så himla roligt att träffa alla mina älsklingar!!! Riktig, ren glädje! Dansade efter skolan med en del av skolans danslag för att komma ikapp med allt jag har missat. Tror att det kommer bli riktigt grymt!! Älskar streetdelen sjukt mycket!
Nu måste jag plugga eftersom jag ligger efter efter Thailand och sedan drar jag på träning ikväll!! Puss.


RSS 2.0